Matchwinner Gonzalo Nicolás ‘Pity’ Martínez viert zijn goal.
Volledig scherm
Matchwinner Gonzalo Nicolás ‘Pity’ Martínez viert zijn goal. © AP

De Boer wint voor vierde keer op rij met Atlanta United

VideoFrank de Boer kende ook bij Atlanta United weer een slechte start, maar de voormalig succescoach van Ajax kreeg bij de regerend kampioen van de MLS de tijd en het vertrouwen om verder te werken met zijn ideeën. Dat lijkt het gewenste effect te hebben gehad. Atlanta United won vanavond voor de vierde keer op rij.

De thuiswedstrijd tegen Orlando City werd met 1-0 gewonnen. De Argentijnse spelmaker Gonzalo Nicolás ‘Pity’ Martínez maakte in de veertiende minuut al de winnende goal in het Mercedes-Benz Stadium, dat opnieuw zat volgepakt met ruim 70.000 fanatieke toeschouwers. Ook de Argentijnse linkspoot kende een moeizame start in de Verenigde Staten na zijn overstap van Copa Libertadores-winnaar River Plate, maar Martínez toont de laatste weken aan een uitstekende opvolger te zijn van de naar Newcastle United vertrokken Miguel Almirón.

Atlanta United is door de vier opeenvolgende overwinningen inmiddels terug te vinden op de vijfde plek in de Eastern Conference in de MLS. 

What a beauty of a debut goal from @pity_martinez 👏

15.4k Likes, 241 Comments - Atlanta United FC (@atlutd) on Instagram: "What a beauty of a debut goal from @pity_martinez 👏"

De teamfoto van Atlanta United.
Volledig scherm
De teamfoto van Atlanta United. © Getty Images
Michael Parkhurst in actie voor Atlanta United.
Volledig scherm
Michael Parkhurst in actie voor Atlanta United. © Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
De teamfoto van Orlando City.
Volledig scherm
De teamfoto van Orlando City. © Getty Images