Volledig scherm
© BSR Agency

Borussia Mönchengladbach speelt gelijk tegen Freiburg

BundesligaNummer drie Borussia Mönchengladbach heeft vanavond puntenverlies opgelopen in de Bundesliga. In eigen stadion werd gelijkgespeeld tegen nummer elf SC Freiburg: 1-1.

Vincenzo Grifo zette de bezoekers in de tiende minuut op voorsprong. Zes minuten later trok Alassane Pléa de stand alweer gelijk. Beide ploegen hadden in de eindfase van de wedstrijd nog kansen op de winnende treffer maar die bleef uit.

In de strijd om een ticket voor de Champions League staat Borussia Mönchengladbach als de huidige nummer drie nog altijd goed. De eerste vier in Duitsland plaatsen zich voor de groepsfase van het belangrijkste Europese clubtoernooi. Het gat met de nummer vijf Eintracht Frankfurt is vier punten. De club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld en neemt het zondag op tegen 1. FC Nürnberg.

  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.