Allen Weisselberg in de rechtbank in New York.
Volledig scherm
Allen Weisselberg in de rechtbank in New York. © AFP

Topman Trump Organization bekent schuld aan belastingfraude

Financieel topman Allen Weisselberg van The Trump Organization heeft in de rechtszaal schuldig gepleit aan belastingfraude. De 75-jarige Weisselberg, die sinds de jaren 80 werkt voor het onroerendgoedbedrijf van Donald Trump en diens familie, gaf in een deal met justitie toe dat het bedrijf jarenlang belastingen ontdook door hem en andere werknemers te belonen met extraatjes als huisvesting, privéonderwijs en auto’s die buiten de boeken werden gehouden.

 1. Ongeloof bij Nederlandse voetbalprofs in Indonesië: ‘Onbeschrijflijk, dit is wereldgeschiedenis’
  PREMIUM
  stadionramp

  Ongeloof bij Nederland­se voetbal­profs in Indonesië: ‘Onbe­schrijf­lijk, dit is wereldge­schie­de­nis’

  Nergens ter wereld wordt er zó intens voetbal beleefd als in Indonesië, zeggen Nederlandse profvoetballers die in de Liga 1 uitkomen. De ongekende stadionramp in Malang, waarbij zeker 125 doden zijn gevallen, is volgens hen deels het trieste gevolg van het extreme fanatisme dat in het land heerst. ,,Voetbal is het enige dat de mensen hier hebben.”
 2. LIVE | Troepen trekken zich verder terug na nieuwe slag Oekraïne bij Cherson, Rusland waarschuwt VS
  oorlog oekraïne

  LIVE | Troepen trekken zich verder terug na nieuwe slag Oekraïne bij Cherson, Rusland waarschuwt VS

  De Russische troepen hebben 100 vierkante kilometer gebied ten noorden van Cherson verlaten. Dat brengt de Oekraïense opmars naar de belangrijke provinciehoofdstad weer een stap verder. En een Russische goederentrein zou nucleaire munitie verplaatsen. De trein wordt in elk geval gelinkt aan een onderdeel van het ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor nucleaire munitie. Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.