Schipper Brandon Camblain (25) overleed toen hij zijn hondje wilde redden uit het water. Rechts het sluizencomplex van Evergem.
Volledig scherm
Schipper Brandon Camblain (25) overleed toen hij zijn hondje wilde redden uit het water. Rechts het sluizencomplex van Evergem. © rv

Schipper (25) geplet tussen boot en kade als hij hondje wil redden uit het water

Een 25-jarige Belgische schipper is gistermiddag om het leven gekomen bij de sluis op de Gentse ringvaart in Evergem. Brandon Camblain wilde zijn hondje uit het water redden, maar kwam vast te zitten tussen de kade en de boot.

 1. Verloofde van Gabby Petito in notitieboekje: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’
  moord tijdens roadtrip

  Verloofde van Gabby Petito in notitie­boek­je: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’

  De moordenaar van de inmiddels wereldberoemd geworden Gabby Petito (22) maakte een einde aan haar leven omdat hij haar ‘uit haar lijden wilde verlossen’. In een recent vrijgegeven notitieboekje schreef Brian Laundrie dat zijn vriendin ‘helse pijnen’ had overgehouden aan een ongeval. ,,Ik heb een einde gemaakt aan haar leven, ik dacht dat het barmhartig was.” De advocaat van de familie van Gabby doet de brief af als totale onzin.
 2. Chauffeur truck met 53 dode migranten Texas had vermoedelijk drugs gebruikt

  Chauffeur truck met 53 dode migranten Texas had vermoede­lijk drugs gebruikt

  De vermoedelijke bestuurder van een vrachtwagen in Texas waarin maandag meer dan vijftig dode migranten werden aangetroffen, was onder invloed van methamfetamine toen de politie hem vond. Dat zegt Henry Cuellar, de Democratische vertegenwoordiger van het district dat het oostelijke deel van San Antonio omvat. Cuellar baseert zich daarbij op gerechtelijke documenten die hij heeft ingezien. Methamfetamine, oftewel ‘meth’, is een krachtige synthetische drug die het gedrag van de gebruiker sterk beïnvloedt.