Volledig scherm
De 49-jarige Thananat Siripiyaporn kon aangehouden worden toen hij uit een vliegtuig stapte. © Bangkok Post

‘Schatrijke’ bruidegom laat bruid zitten met rekening na overvloedig trouwfeest

Een man die zich had voorgedaan als miljonair is in Thailand aangehouden, nadat hij zijn bruid na een overvloedig trouwfeest liet zitten met de rekening. De 49-jarige man verliet zijn 30-jarige vrouw kort na de bruiloft.

Volgens de familie van de bruid liet de zelfverklaarde miljardair Thananat Siripiyapornliet een onbetaalde rekening achter van omgerekend meer dan een ton in euro’s. De man vertrok plotseling na de bruiloft, zonder de rekening te betalen. Bovendien zou hij de cheque van de bruidsschat hebben meegenomen.

De bruid dacht dat de man een schatrijke zakenman was en dat hij miljoenen had, verhaalt de krant Bangkok Post. Dat vertelde ze ook aan haar familie. Ze gaven in mei een weelderig huwelijksfeest in de noordoostelijke provincie Buri Ram. 

De man werd gearresteerd op de luchthaven van Bangkok toen hij terugkeerde uit Hongkong.  

  1. Eerste verjaardag Gele Hesjes: rellen en meer dan 150 arrestaties in Parijs
    Update

    Eerste verjaardag Gele Hesjes: rellen en meer dan 150 arresta­ties in Parijs

    De eerste verjaardag van de ‘Gele Hesjes’ is in Parijs uitgedraaid op rellen. Deelnemers aan de onlusten, van wie er veel in het zwart gekleed waren en hun gezicht bedekt hielden, vernielden de gevel van een bankfiliaal, staken enkele auto’s en vuilnisbakken in brand en smeten straatstenen en flessen naar de oproerpolitie. In de Franse hoofdstad zijn tot halverwege vanavond bijna 150 mensen opgepakt voor de onlusten.