Volledig scherm
PREMIUM
Maria (17), Kristina (19) en Angelina (18) Khachaturyan. © Privéfoto's

Rusland boos: zusjes wacht de cel na doden terreurvader

Drie Russische zussen dreigen lang in de gevangenis te belanden, omdat zij hun vader doodden, terwijl hij hen jarenlang terroriseerde. De zaak wakkert de woede aan in Rusland land over toenemend geweld tegen vrouwen.

Een jaar geleden konden Krestina, Angelina en Maria Chatsjoerian (respectievelijk 18, 19 en 20 jaar oud) het schrikbewind van hun 57-jarige vader niet langer aan. Toen hij even een dutje deed, brachten ze hem om met een hamer en staken hem 36 keer met een mes. Er ontstond nog een worsteling, maar Michaïl Chatsjoerian overleed binnen enkele minuten.

  1. Oma riskeert levenslange celstraf omdat ze 2-jarig kleinkind ‘kalmeerde’ in kokend water

    Oma riskeert levenslan­ge celstraf omdat ze 2-jarig kleinkind ‘kalmeerde’ in kokend water

    Een 53-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Chattanooga (Tennessee) riskeert een levenslange gevangenisstraf omdat ze het 2-jarige dochtertje van haar zoon minutenlang met de voetjes in een bad vol kokend water zette. Kaylee Robinson, het slachtoffertje, ligt al ruim een week in het ziekenhuis waar ze wordt behandeld aan ernstige en zeer pijnlijke derdegraads brandwonden. Het letsel is zó ernstig dat in het extreemste geval Kaylee's voetjes moeten worden afgezet.