Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein leidden jarenlang een luxe en verdorven leven. De Britse ronselde meisjes als seksslaaf voor Epstein.
Volledig scherm
PREMIUM
Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein leidden jarenlang een luxe en verdorven leven. De Britse ronselde meisjes als seksslaaf voor Epstein. © AFP

‘Roofdier’ Ghislaine Maxwell gaat de cel in, maar komt ze er ooit nog uit?

RechtszaakNiemand twijfelt eraan dat Ghislaine Maxwell vandaag van de rechter in New York een celstraf krijgt opgelegd voor het ronselen van meisjes voor de aan seks verslaafde Jeffrey Epstein. Het is alleen de vraag hoe lang de gevallen Britse socialite (60) achter de tralies belandt. 

  1. ‘Tofste meester van de school’ in Turnhout misbruikte zeker 15 kinderen op schoot tijdens de les
    met Video

    ‘Tofste meester van de school’ in Turnhout misbruikte zeker 15 kinderen op schoot tijdens de les

    Meester P. T. (61) van de Turnhoutse basisschool Sint-Franciscus stond bekend als de tofste leerkracht waar alle kinderen naartoe renden om een knuffel te geven. Al bleven er altijd enkelen op afstand, want zij kenden zijn geheim. De man randde kinderen aan in de klas, tijdens de les, terwijl ze op zijn schoot zaten. Het Antwerps parket wil zowel hem als de directie van de school voor de rechtbank brengen, want er zijn aanwijzingen dat er waarschuwingen genegeerd zijn.