De ouders van Noah voerden de afgelopen maanden een felle juridische strijd om hun zoon op ‘alternatieve’ manier de strijd tegen kanker te laten winnen.
Volledig scherm
De ouders van Noah voerden de afgelopen maanden een felle juridische strijd om hun zoon op ‘alternatieve’ manier de strijd tegen kanker te laten winnen. © Privéfoto

Ouders weigeren chemotherapie voor zoontje met kanker en raken gezag kwijt

Twee Amerikaanse ouders zijn het gezag over hun 4-jarige zoontje Noah kwijtgeraakt. Het jongetje heeft kanker en is toevertrouwd aan zijn oma, nadat zijn ouders weigerden hem chemotherapie te geven. In plaats daarvan ‘behandelden’ ze hem zelf met onder meer kruiden, cannabis en extra zuurstof.

  1. Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)
    VIDEO

    Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)

    De Amerikaanse president Donald Trump heeft slechts 750 dollar (zo’n 644 euro) aan inkomstenbelasting betaald in 2016, het jaar dat hij de presidentsverkiezingen won. Dat meldt The New York Times. De krant heeft inzage gekregen in zijn belastingaangiftes over de afgelopen twintig jaar. De Democratische presidentskandidaat Joe Biden zet als reactie Trumps belastingen tegenover dat van de ‘gewone’ Amerikaan.