Vrijwilligers bereiden zich voor om het gebied te desinfecteren tijdens de COVID-19-lockdown in Changchun in de provincie Jilin in het noordoosten van China.
Volledig scherm
Vrijwilligers bereiden zich voor om het gebied te desinfecteren tijdens de COVID-19-lockdown in Changchun in de provincie Jilin in het noordoosten van China. © AP

Ondanks harde aanpak pandemie toch weer twee coronadoden in China

Ondanks de keiharde aanpak van het coronavirus heeft een nieuwe opleving in China tot de eerste doden in ruim een jaar geleid. In de noordoostelijke regio van Jilin overleden twee mensen, net zo veel als in heel 2021 in China. De laatste keer dat mensen in het land stierven aan Covid-19 was op 26 januari 2021. 

  1. Dochter Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelenski en vloog ‘meer dan 50 keer naar München‘

    Dochter Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelenski en vloog ‘meer dan 50 keer naar München‘

    Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie met Igor Zelenski, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.