De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben.
Volledig scherm
De plaats van het ongeval waar links van de weg inmiddels een vangrail staat die de motorrijder door toedoen van de automobilist geraakt zou hebben. © Google Street View

‘Nederlandse’ motorrijder (65) verongelukt in Andorra, automobilist (20) gearresteerd

Bij een ongeval in Andorra is zaterdagavond een 65-jarige motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer heeft volgens de politie naar alle waarschijnlijkheid de Nederlandse nationaliteit vanwege het kenteken op zijn motor. Een 20-jarige automobilist uit de dwergstaat tussen Frankrijk en Spanje wordt ervan verdacht het ongeval te hebben veroorzaakt.

  1. Dodelijke brand na gender reveal-feestje kan prille ouders op 20 jaar cel komen te staan

    Dodelijke brand na gender reveal-feest­je kan prille ouders op 20 jaar cel komen te staan

    Het leek zo leuk. Een Amerikaans echtpaar wilde in september vorig jaar met een grote blauwe of roze rookwolk onthullen welk geslacht hun nieuwe spruit heeft. De rookbom die het heuglijke nieuws als bij donderslag moest brengen, veroorzaakte echter een gigantische en dodelijke bosbrand. De nieuwbakken ouders lopen daardoor niet alleen kans op een miljoenenclaim, maar ook op twintig jaar gevangenisstraf.