Nabestaanden van de inzittenden van het verdwenen vliegtuig otmoetten elkaar gisteren op een Chileense militaire basis in Punta Arenas.
Volledig scherm
Nabestaanden van de inzittenden van het verdwenen vliegtuig otmoetten elkaar gisteren op een Chileense militaire basis in Punta Arenas. © AFP

Menselijke resten gevonden op plek waar Chileens vliegtuig in zee verdween

De Chileense autoriteiten hebben menselijke overblijfselen gevonden op de plek in zee waar maandag een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen aan boord verdween. Eerder waren op die plek ook al wrakstukken gevonden, waarschijnlijk van hetzelfde verdwenen toestel.

  1. Duitse justitie: Ouders Madeleine McCann hebben hun dochter niet vermoord

    Duitse justitie: Ouders Madeleine McCann hebben hun dochter niet vermoord

    Er is geen enkele aanwijzing dat de ouders van Madeleine McCann iets te maken hebben met de verdwijning van hun dochter. Dat heeft de Duitse aanklager Hans Christian Wolters vandaag in een interview op de Portugese televisie benadrukt. Volgens Wolters is er maar één iemand verantwoordelijk voor de ontvoering en dood van ‘Maddie’ en dat is de 42-jarige Christian B. De Duitser ontkent in alle toonaarden en zijn advocaat laat weten met een onthulling te komen waarvan mensen ‘van hun stoel zullen vallen’.