Poetin in 2004 met Alina Kabayeva, volgens onderzoeksjournalisten een van de vrouwen die de Russische president nageslacht zou hebben bezorgd.
Volledig scherm
PREMIUM
Poetin in 2004 met Alina Kabayeva, volgens onderzoeksjournalisten een van de vrouwen die de Russische president nageslacht zou hebben bezorgd. © Hollandse Hoogte / EPA

Is Elizaveta de geheime dochter van president Poetin? ‘Als twee druppels water’

De Russische president Vladimir Poetin heeft mogelijk een derde dochter en ‘onderhoudt’ haar en haar moeder meer dan goed. Dat blijkt uit naspeuringen door de onafhankelijke Russische onderzoekssite Projekt.

 1. LIVE | 5487 nieuwe besmettingen, Israël begonnen met vaccineren tieners
  CORONAVIRUS

  LIVE | 5487 nieuwe besmettin­gen, Israël begonnen met vaccineren tieners

  De afgelopen 24 uur zijn er 5487 nieuwe coronagevallen in Nederland geregistreerd. Dat is een lichte afname ten opzichte van een dag eerder (5791) en iets meer dan het gemiddelde van de afgelopen week. Israël blijft haast maken met het inentingsprogramma tegen het coronavirus. Vandaag is begonnen met het vaccineren van tieners. Hun ouders moeten daarvoor wel toestemming geven. Ook vandaag volgen we alle ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog. Het nieuws van de afgelopen dagen lees je hier terug.
 1. Nadie schrijft in stacaravan in Bruinisse liefdesliedjes op bestelling
  Play

  Nadie schrijft in stacaravan in Bruinisse liefdes­lied­jes op bestelling

 2. Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta
  Play

  Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta