Volledig scherm
PREMIUM
© videostill

Hoe word je parttime royal? Meghan begint vast aan haar nieuwe leven

Prins Harry ging gisteren weer aan het werk in Londen. Zijn vrouw Meghan neemt in Canada al een voorschot op het nieuwe leven dat het koninklijk paar daar wil opbouwen.

Terwijl de onderhandelingen over zijn toekomst achter de schermen nog volop plaatsvinden, stond voor prins Harry zijn eerste publieke optreden op het programma sinds hij en zijn vrouw Meghan bekendmaakten een stap terug te willen doen in de Britse koninklijke familie. In de tuinen van Buckingham Palace was hij gastheer van de loting voor de Rugby League World Cup 2021. Ogenschijnlijk relaxed schudde hij glimlachend de handen van de kleine rugbyspelertjes die waren uitgenodigd.

  1. Italiaanse politici halen in advertentie vernietigend uit naar Nederland: ‘Egoïstisch en gebrek aan ethiek’

    Italiaanse politici halen in adverten­tie vernieti­gend uit naar Nederland: ‘Egoïstisch en gebrek aan ethiek’

    Een groep prominente Italianen roept Duitsland in een paginagrote advertentie op niet zo ‘benepen en egoïstisch‘ te zijn als Nederland bij het bedenken van een financieel antwoord op de coronacrisis. ‘De Nederlandse houding is in ieder opzicht een voorbeeld van het gebrek aan ethiek en solidariteit’, schrijven burgemeesters en gouverneurs vandaag in de Frankfurter Allgemeine Zeitung.