Oud-politieagent Hugo Ernesto Osorio wordt op 8 mei gearresteerd op verdenking van het vermooden van tien mensen in Chalchuapa, El Salvador.
Volledig scherm
Oud-politieagent Hugo Ernesto Osorio wordt op 8 mei gearresteerd op verdenking van het vermooden van tien mensen in Chalchuapa, El Salvador. © AFP

Gruwelvondst: zeven vrouwen en drie kinderen begraven op land van oud-politieagent

Op het land van een oud-politieagent in het Centraal-Amerikaanse land El Salvador hebben forensisch onderzoekers een gruwelvondst gedaan. Er lagen tien lichamen begraven, van zeven vrouwen en drie kinderen.

  1. Nieuw wereldrecord of nepverhaal? Zuid-Afrika in de ban van superzeldzame tienling
    primeur?

    Nieuw wereldre­cord of nepverhaal? Zuid-Afri­ka in de ban van superzeld­za­me tienling

    Een burgemeester die het bevestigt, een regering die het tegenspreekt en een ziekenhuis dat de kaken stijf op elkaar houdt. Zuid-Afrika is al een week in de ban van de mysterieuze zwangerschap van een 37-jarige vrouw, die tot verbijstering van velen zou zijn bevallen van een tienling. Buiten de familie is er nog niemand die de kinderen daadwerkelijk heeft gezien. Indien het klopt, heeft Gosiame Thamara Sithole (37) een nieuw wereldrecord beet. Maar het Guinness World Book of Records heeft na dagen onderzoek nog altijd geen bevestiging gekregen. Wat is er aan de hand?