De vermeende huurmoordenaars arriveerden tien minuten voor Giorgos Karaivaz in de straat waar hij woonde en gingen tot actie over toen hij uit zijn auto stapte.
Volledig scherm
De vermeende huurmoordenaars arriveerden tien minuten voor Giorgos Karaivaz in de straat waar hij woonde en gingen tot actie over toen hij uit zijn auto stapte. © Videostill Star TV

‘Georganiseerde misdaad doodde Griekse journalist, onderzocht corruptie bij politie’

De moord op een Griekse misdaadjournalist, vrijdag in Athene, houdt mogelijk verband met de georganiseerde misdaad. Dat heeft de onderminister voor criminaliteitsbestrijding gezegd in een interview met de publieke omroep ERT. Collega's van het slachtoffer vermoeden een verband met een corruptieaffaire waarover Giorgos Karaivaz (52) berichtte op zijn blog. 

 1. Schokkende beelden tonen achtergelaten lichamen in Indiaas ziekenhuis: ‘Dokters zijn gevlucht’

  Schokkende beelden tonen achtergela­ten lichamen in Indiaas ziekenhuis: ‘Dokters zijn gevlucht’

  Het coronavirus blijft onverbiddelijk hard toeslaan in India. Voor de tweede dag op rij is het record van nieuwe bevestigde besmettingen gesneuveld. Veel ziekenhuizen zijn door hun voorraad zuurstof heen. Op sociale media zijn schokkende beelden opgedoken uit een klein ziekenhuis even buiten de hoofdstad Delhi, die laten zien hoe de lichamen van enkele coronapatiënten worden achtergelaten op de intensive care. Van het medisch personeel is geen spoor meer te bekennen.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes