De Turkse president Recep Tayyip Erdogan bij zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump in het Witte Huis, tijdens een bezoek in mei 2017. Erdogan heeft Trump nu uitgenodigd voor een tegenbezoek.
Volledig scherm
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan bij zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump in het Witte Huis, tijdens een bezoek in mei 2017. Erdogan heeft Trump nu uitgenodigd voor een tegenbezoek. © AFP

Erdogan nodigt Trump uit voor bezoek Turkije

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump uitgenodigd om Turkije te bezoeken in 2019. Dat heeft een woordvoerder van het Witte Huis maandag gezegd.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”