Leden van de parketpolitie begeleiden Adrian S. naar zijn zitplaats op de dag van de uitspraak tegen hem, vandaag in de regionale rechtbank in Ellwangen in het zuidwesten van Duitsland.
Volledig scherm
Leden van de parketpolitie begeleiden Adrian S. naar zijn zitplaats op de dag van de uitspraak tegen hem, vandaag in de regionale rechtbank in Ellwangen in het zuidwesten van Duitsland. © AP

Duitser (27) die familie uitmoordde, belandt in kliniek: ‘Zwaar geestesgestoord en bezeten’

De 27-jarige Duitser die eind januari zijn ouders, halfbroer en -zus alsook een oom en tante doodschot in Rot am See (Baden-Württemberg) is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. Hij zal zijn straf niet uitzitten in de gevangenis maar wordt voor onbepaalde tijd geplaatst in een psychiatrisch ziekenhuis, melden Duitse media. 

  1. Liefdevolle bruiloftsvideo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmerrie’
    PREMIUM
    VIDEO

    Liefdevol­le bruilofts­vi­deo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmer­rie’

    Wat de mooiste dag van haar leven had moeten zijn, eindigde gisteravond in een ramp van ongekende omvang. Door een gigantische explosie in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet moest kersverse bruid Israa Seblina rennen voor haar leven. Haar bruidsfotograaf legde de angstaanjagende beelden vast die nu de hele wereld overgaan. ,,Onze droomplek veranderde binnen enkele seconden in een spookstad vol bloedende mensen. Het was een nachtmerrie”, laat de 29-jarige Amerikaanse aan deze site weten.