Kurts zoon Arnaud (9) woon nu bij zijn oma, Annita. ,,Ik probeer hem op te voeden met de waarden die mijn zoon hem had willen meegeven."
Volledig scherm
PREMIUM
Kurts zoon Arnaud (9) woon nu bij zijn oma, Annita. ,,Ik probeer hem op te voeden met de waarden die mijn zoon hem had willen meegeven." © Benny Proot

Belgium's Got Talent-goochelaar vermist: ‘Zou papa nog leven en op onbewoond eiland wonen?’

Op 15 september doken ze voor de kust van het Belgische Nieuwpoort samen naar een scheepswrak. Nu wordt de zoekactie naar Kurt Huberecht (53) en Nathalie Fiers (36) stopgezet. ,,Ook al begrijpen we de beslissing, toch komt dat hard aan”, zegt Kurts moeder. ,,We houden ons vast aan dat ene sprankje hoop dat hun lichamen alsnog komen bovendrijven.”

  1. Zwangere toeriste (38) die in Malta geen abortus mag ondergaan, krijgt toestemming om naar Spanje te gaan

    Zwangere toeriste (38) die in Malta geen abortus mag ondergaan, krijgt toestem­ming om naar Spanje te gaan

    De Amerikaanse toeriste in Malta die daar geen abortus mocht plegen, hoewel haar leven op het spel stond, heeft toestemming gekregen om te reizen naar Spanje. Daar kunnen dokters de zwangerschap van de 38-jarige vrouw wel afbreken. Ze sloeg alarm bij mensenrechtenorganisaties nadat ze met ernstige bloedingen in het ziekenhuis werd opgenomen. Ze zou zeker haar kind verliezen, maar Malta is abortus echter onder alle omstandigheden verboden.