Volledig scherm
Koreaanse taekwondo-atleten in Brugge © Jan Van Maele

Zuid-Koreaanse taekwondo-atleten tonen hun kunnen in Brugge

Het Zuid-Koreaanse taekwondo demonstratieteam “Kukkiwon” was vrijdagmiddag te gast in Brugge voor een repetitie van hun show die ze zaterdag in Gent zullen opvoeren.

Het team bestaat uit de top van de Koreaanse taekwondo-atleten. Zij worden geselecteerd door Kukkiwon, het wereldcentrum van taekwondo, om overal ter wereld demonstraties te geven ter promotie van het taekwondo.

Vrijdag bezochten ze dus Brugge en de Brugse taekwondo-vereniging begeleidde hen. Nadien hielden ze een repetitie/training in Sport Vlaanderen Brugge. De delegatie bestond uit 22 mensen waarvan 18 atleten.

Volledig scherm
Koreaanse taekwondo-atleten in Brugge © Jan Van Maele
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Daarom houdt Brugse politie hart vast voor PSG-fans: van boksbeugels tijdens vrouwenmatch tot dodelijk slachtoffer na onderlinge clash
    PREMIUM

    Daarom houdt Brugse politie hart vast voor PSG-fans: van boksbeu­gels tijdens vrouwen­match tot dodelijk slachtof­fer na onderlinge clash

    De politie van Brugge neemt vandaag heel wat maatregelen voor de komst van de PSG-supporters. Korpschef Dirk Van Nuffel reageerde in deze krant opgelucht op de beslissing van de Raad van State om de opgelegde combiregeling voor het overgrote deel te respecteren. De schrik in Brugge is niet geheel onterecht, zo blijkt ui het recente verleden. Een klein overzichtje van wat ze in Brugge in het slechtste geval kunnen verwachten.