Chinese toeristen in Brugge: wanneer zien we dit beeld terug?
Volledig scherm
PREMIUM
Chinese toeristen in Brugge: wanneer zien we dit beeld terug? © PN

Zo wil Brugge opnieuw toeristen lokken. Mogelijk spelen influencers een belangrijke rol

Brugge start vanaf woensdag met de campagne ‘imagineBruges’ om de stad opnieuw in de markt te zetten als toeristische bestemming. Eerst mikken ze in de Breydelstad op binnenlandse toeristen. Pas daarna wordt naar het buitenland gekeken. Daarvoor maakt het stadsbestuur ruim 1 miljoen euro vrij. “We willen ‘goesting’ creëren om onze stad te bezoeken”, zegt schepen van Toerisme Philip Pierins (sp.a). Er wordt mogelijk met bloggers en influencers samengewerkt. 

  1. Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoeding”
    PREMIUM
    Brugge

    Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoe­ding”

    Wie donderdagmiddag de Heilig Bloedprocessie volgt door de Brugse binnenstad, zal merken dat kindje Jezus ... een meisje is. Baby Mare, amper 16 weken oud, neemt de rol op zich. Mama Klaasje Meulebrouck (34) en papa Bert Van Severen (37) uit Assebroek spelen dan weer Maria en Jozef. “En nu maar hopen dat ze niet te hard huilt”, glimlacht het koppel. Een kennismaking. De volledige Heilig Bloedprocessie volg je hier.