De werken in de Steenstraat zitten erop
Volledig scherm
De werken in de Steenstraat zitten erop © Benny Proot

Zeven nieuwe groenzones in Steenstraat: “Maakt het shoppen alleen maar gezelliger”

BruggeDe Steenstraat, toch de Brugse hoofdwinkelstraat, oogt groener. Sinds vrijdag zijn de zeven nieuwe groenzones in de straat klaar.

 1. Restaurant Mojo in Brugge maakt doorstart als ‘cocktail bistro’: “De huiselijke sfeer blijft wel behouden”
  PREMIUM
  Brugge

  Restaurant Mojo in Brugge maakt doorstart als ‘cocktail bistro’: “De huiselijke sfeer blijft wel behouden”

  Het bekende restaurant Mojo in Brugge slaat na 18 jaar een nieuwe weg in. Zaakvoerster Roxanne Beerlandt (38) start met een laagdrempeliger concept waarbij de focus ligt op tapas en cocktails. De naam Mojo blijft wél behouden. “Het restaurant draaiende houden was niet meer rendabel. Samen met het stoppen van onze chef, versnelde dat de beslissing om opnieuw te beginnen", zegt Roxanne.
 1. REPORTAGE. Op pad in Sint-Andries, waar de ene schande spreekt over de stadionplannen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Op pad in Sint-An­dries, waar de ene schande spreekt over de stadion­plan­nen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”

  De stadionplannen van Club Brugge hebben opnieuw een knauw gekregen. De Raad voor Vergunningsbetwisting heeft de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion vernietigd. En dat zorgt voor discussies in de omgeving van Jan Breydel, waar voor- en tegenstanders elkaar bestoken met argumenten. Zowel op café, op straat als in de frituur: het was donderdagmiddag gespreksonderwerp nummer één. “In onze straat zijn de voorbije jaren heel wat huizen verkocht. Toeval? Zeker niet.” Wij doken in het hart van Sint-Andries en luisterden aandachtig mee.