De eerste steen van het project is gelegd.
Volledig scherm
De eerste steen van het project is gelegd. © BHT

Zestig sociale appartementen in nieuwe residentie Blauwe Poort

Op de hoek van de Blankenbergse Steenweg en de Blauwhuisstraat is de eerste steen gelegd van de residentie Blauwe Poort. Er komen zestig sociale huurappartementen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. 350 studenten Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatesten: “Politie zal meteen optreden bij overtreding”

  350 studenten Europacol­le­ge in quarantai­ne na 22 positieve coronates­ten: “Politie zal meteen optreden bij overtre­ding”

  350 studenten van het Europacollege in Brugge zitten momenteel in quarantaine na 22 positieve testen op Covid-19. Alle lessen van het Europacollege verlopen momenteel online. Wie met de besmette studenten in contact is gekomen, moet in isolatie in afwachting van een test. De andere jongeren mogen alleen hun kamer verlaten om boodschappen te doen. De Brugse politie zal hier streng op toezien en meteen optreden bij een overtreding.
 2. Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”
  PREMIUM

  Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”

  Een 45-jarige arbeider is maandagnacht door een groepje mannen overvallen langs het jaagpad langs de Ter Doeststraat in Lissewege. Yves De Waele was er signalisatieborden aan het ophalen toen er plots vijf mannen hem omsingelden. “Ze vroegen in het Engels om eten, drank en geld. Toen er een discussie ontstond, haalde een van hen een breekmes boven en werd ik verscheidene keren gesneden”, zegt de veertiger.