Jean Pierre Duhayon begint met een strandbar recht tegenover zijn ‘billekarren’ verhuurbedrijf
Volledig scherm
Jean Pierre Duhayon begint met een strandbar recht tegenover zijn ‘billekarren’ verhuurbedrijf © Benny Proot

Zeebrugge krijgt er met New Beaufort straks tweede strandbar bij: “Klein beginnen om nadien uit te breiden”

ZeebruggeEr komt, naast Banana Moon, een tweede strandbar bij in Zeebrugge-Bad. Jean-Pierre Duhayon (63), sinds 1957 gestationeerd op de dijk met de verhuur van gocarts, opent tegen begin volgende maand een strandterras van 10 op 40 meter. “Zeebrugge kan er alleen maar aantrekkelijker door worden voor toeristen”, zegt hij.

 1. Brugge is één bouwwerf en daar kiest de stad zelf voor: “Coronacrisis is hét moment, dan kunnen we er straks dubbel en dik van genieten”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge is één bouwwerf en daar kiest de stad zelf voor: “Coronacri­sis is hét moment, dan kunnen we er straks dubbel en dik van genieten”

  Hebt u ook al gevloekt de voorbije weken, omdat u weer eens in de file stond in het Brugse? Of hebt u als bezoeker van het Venetië van het Noorden gesakkerd omwille van die ingewikkelde omleiding door de vele smalle straatjes? “Deze ‘opstoot’ aan werken is een heel bewuste keuze”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open Vld). “Toen corona uitbrak, hebben we een actieplan uitgedokterd om veel te werken tijdens de crisis.”
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark