De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Zaakvoerder bouwfirma krijgt fikse boete voor illegale tewerkstelling op werf Mintus Brugge

BruggeDe 45-jarige zaakvoerder van een Portugese bouwfirma heeft 14.400 euro boete, de helft met uitstel, gekregen voor de illegale tewerkstelling van Braziliaanse arbeiders. Volgens het arbeidsauditoraat kwam de zaak aan het licht na een controle op een werf van Mintus Brugge.

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.