Volledig scherm
In Wonderwijs zijn ze tevreden met de investering. © Benny Proot

Wonderwijs kan uitbreiden dankzij subsidie van Vlaanderen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft in de maand oktober 24 miljoen euro toegekend aan scholenbouwprojecten in Vlaanderen. Er kwam ook 187.000 euro naar Brugge.

Er ging 15 miljoen euro naar grote werken zoals een volledige nieuwbouw. De overige 8,8 miljoen euro ging naar kleinere verbouwings- en renovatiewerken zoals de modernisering van bestaande schoolgebouwen. “We voorzien deze regeerperiode een half miljard euro voor investeringen in infrastructuur in heel Vlaanderen”, zegt Ben Weyts (N-VA). In Assebroek en Brugge investeert de Vlaamse minister van onderwijs Ben Weyts (N-VA) enerzijds 12.000 euro in Ter Groene Poorte voor de totale renovatie van een wc-paviljoen. En anderzijds maar liefst 175.000 euro in Wonderwijs in Assebroek voor de aankoop van een woning in de Sint-Kristoffelstraat 125.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opnieuw twee mensen eenzaam gestorven in Brugge en pas weken later gevonden: “Geen beweging bij de buren? Verwittig de politie”

    Opnieuw twee mensen eenzaam gestorven in Brugge en pas weken later gevonden: “Geen beweging bij de buren? Verwittig de politie”

    In een maand tijd zijn in Brugge twee personen levenloos teruggevonden in hun woning. In beide gevallen waren de slachtoffers al enkele weken overleden en wijst alles op een natuurlijke, eenzame dood. Dat bevestigt burgemeester Dirk De Fauw (CD&V). “Het is bijzonder triest dat we dit opnieuw moeten meemaken, ondanks ons actieplan tegen eenzaamheid. Ik roep burgers nogmaals op om waakzaam te zijn. Als er al een tijdje geen beweging is bij de buren en dat lijkt abnormaal, bel dan de politie.”