Er was meteen veel volk op de been voor de start van Wintergloed
Volledig scherm
Er was meteen veel volk op de been voor de start van Wintergloed © Benny Proot

Wintergloed schiet meteen goed uit de startblokken. “De grote lichtinstallaties op een korter parcours worden gesmaakt”

BruggeWintergloed is vlot uit de startblokken geschoten afgelopen weekend. Op zaterdagavond was het overal gezellig druk langs het parcours. Het was geen overrompeling waardoor het talrijk opgekomen publiek vlot kon genieten van de lichtinstallaties of iets bestellen op de kerstmarkt. De eerste reacties zijn positief.

  1. Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnosepraktijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddingsboei”
    PREMIUM
    Brugge

    Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnose­prak­tijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddings­boei”

    Met inmiddels twee boeken op haar actief probeert Eveline Haine (41) misvattingen en hardnekkige mythes rond hypnose uit de weg te ruimen. Al tien jaar werkt ze vanuit haar eigen praktijk in Brugge en probeert ze mensen met allerlei problemen te helpen. “Eigenlijk moeten mensen al na één sessie duidelijke verbetering zien, de resultaten zijn vaak verbluffend”, zegt ze.