Lorenzo D'Andrea is één van de gedupeerden. Hij kocht vijf tickets voor The Beast (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Lorenzo D'Andrea is één van de gedupeerden. Hij kocht vijf tickets voor The Beast (rechts). © BHT/V-Formation

“Wie ticket kocht voor The Beast, heeft zijn geld 4 maanden later nog steeds niet terug”: gedupeerde Lorenzo springt in de bres voor tickethouders

BruggeHet ziet ernaar uit dat alle tickethouders van een kaartje voor de grootste obstakelrun ter wereld nog altijd hun geld niet hebben teruggezien. Het evenement ‘The Beaste zou normaal op 17 april op ‘t Zand in Brugge neerstrijken, maar een week voordien werd alles afgeblazen. Tickethouder Lorenzo D’Andrea bewoog al hemel en aarde, maar zag nog geen centen terug. “Het gaat me niet om het geld, maar om het principe", zegt hij.

  1. Woning onbewoonbaar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gerenoveerd”
    Brugge

    Woning onbewoon­baar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gereno­veerd”

    In de Blankenbergesteenweg in Sint-Pieters is vrijdagnamiddag rond 3 uur een hevige brand uitgebroken in een woning. De eigenaars waren op dat moment niet aanwezig. “We kregen telefoon dat het huis van één van de buren in brand stond. Toen we aankwamen, zagen we dat het onze eigen woning was”, zegt een fel aangeslagen Chantal Maene. Toen de brand onder controle bleek te zijn, begonnen de vlammen opnieuw door het dak te slaan. Om half 6 was de brandweer nog steeds aan het blussen.