Het buurtinformatienetwerk
Volledig scherm
Het buurtinformatienetwerk © Hans Verbeke

West-Vlaanderen telt op één na laagste aantal buurtinformatienetwerken

West-VlaanderenDe provincie West-Vlaanderen heeft het op één na laagste aantal buurtinformatienetwerken van gans Vlaanderen. Dat blijkt uit cijfers die CD&V-Kamerlid Franky Demon uit Brugge opvroeg bij zijn partijgenote minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. “We moeten in onze provincie een tandje bijsteken”, zo stelt Demon.

  1. Spanning op Jan Breydel en in heel Sint-Andries, waar beslissing over nieuw Club-stadion nakende is: leggen ze dit jaar nog de eerste steen?
    PREMIUM
    Brugge

    Spanning op Jan Breydel en in heel Sint-An­dries, waar beslissing over nieuw Club-stadion nakende is: leggen ze dit jaar nog de eerste steen?

    Krijgen we straks – eindelijk – een doorbraak in de Brugse voetbalstadionsaga? Het dossier loopt ondertussen al sinds 2006, maar een beslissing lijkt nu écht nakende te zijn. Eén van de komende dagen zou die vallen. Krijgt Club eindelijk groen licht en mag het nog dit jaar de eerste steen van de nieuwe voetbaltempel leggen? Wij geven u een stand van zaken in het meest complexe en aanslepende Brugse dossier van de afgelopen jaren.