De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Proot

Werkstraf voor geldezel die geronseld wordt door phishingbende via z'n vaste drugsdealer

BruggeEen 30-jarige Bruggeling heeft 60 uren werkstraf gekregen, omdat hij z'n bankkaart en pincode uitleende aan een phishingbende. M.H. werd geronseld door z’n vaste drugsdealer.

  1. REPORTAGE. Op pad in Sint-Andries, waar de ene schande spreekt over de stadionplannen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”
    PREMIUM
    Brugge

    REPORTAGE. Op pad in Sint-An­dries, waar de ene schande spreekt over de stadion­plan­nen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”

    De stadionplannen van Club Brugge hebben opnieuw een knauw gekregen. De Raad voor Vergunningsbetwisting heeft de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion vernietigd. En dat zorgt voor discussies in de omgeving van Jan Breydel, waar voor- en tegenstanders elkaar bestoken met argumenten. Zowel op café, op straat als in de frituur: het was donderdagmiddag gespreksonderwerp nummer één. “In onze straat zijn de voorbije jaren heel wat huizen verkocht. Toeval? Zeker niet.” Wij doken in het hart van Sint-Andries en luisterden aandachtig mee.