Volledig scherm
© Instagram wecandancefest

Wecandance ondanks felle wind, toch uitverkocht

Ook de tweede festivaldag van Wecandance is volledig uitverkocht. De 500 tickets aan de deur zijn tegen de avond verkocht. Festivalgangers trotseerden hevige windstoten om de verschillende dj's aan het werk te zien. In totaal kwamen zo'n 18.000 bezoekers naar het strand van Zeebrugge vandaag, zaterdag.

"De organisatie is er volledig in geslaagd alles veilig te houden. Het publiek heeft er behalve wat verward haar met zand in niet veel van gemerkt" zegt mede-organisator Bart Roman.

De organisatie nam extra maatregelen door containers te plaatsen om de wind tegen te houden. Ook de podia werden extra beschermd tegen de wind.  Voor de laatste festivaldag op zondag 11 augustus zijn nog enkele tickets beschikbaar op de site www.wecandance.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoe veilig omgaan met Covid-19-patiënten? 14 filmpjes maken jou én de zorgsector helemaal wegwijs

    Hoe veilig omgaan met Co­vid-19-patiënten? 14 filmpjes maken jou én de zorgsector helemaal wegwijs

    De bacheloropleiding Verpleegkunde aan Howest ontwikkelde samen met de federatie van zorgkundigen en in overleg met het kabinet van Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) een praktijkcursus ‘hoe veilig omgaan met Covid-19-patiënten’. Ze leren het verplegend personeel, maar ook mantelzorgers en particulieren hoe ze handschoenen of een mondmasker moeten gebruiken en hoe vaak ze hun handen moeten ontsmetten. De filmpjes zijn opgenomen in Brugge.