WECANDANCE had voor drie dagen plezier moeten zorgen, maar de eerste festivaldag is al geannuleerd.
Volledig scherm
WECANDANCE had voor drie dagen plezier moeten zorgen, maar de eerste festivaldag is al geannuleerd. © BENNY PROOT

WECANDANCE annuleert eerste festivaldag: niet corona, wél het weer is de boosdoener

ZeebruggeDe eerste festivaldag van WECANDANCE in Zeebrugge, normaal morgen vrijdag op het strand, is door de organisatie afgelast. De weersomstandigheden gooien roet in het eten.

 1. Tot ongeloof van buurt én stad: provincie keurt drie windmolens langs N31 in Brugge en Zuienkerke goed
  Brugge/Zuienkerke

  Tot ongeloof van buurt én stad: provincie keurt drie windmolens langs N31 in Brugge en Zuienkerke goed

  Provincie West-Vlaanderen keurt de vergunning voor de bouw en uitbating van drie windmolens langs de N31, op de grens van Brugge en Zuienkerke, onder voorwaarden goed. Dat is verrassend en een slag in het gezicht voor de buurtbewoners van de Vagevuurwijk in Zuienkerke. “Ik overleg met de burgemeester van Zuienkerke welke juridische stappen we kunnen nemen”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon (CD&V).
 2. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?