De groep wordt geleid door Véronique Dugardyn. Het dagelijks management is in handen van Mathieu Cardinael, Yves Vanstraelen en Joachim De Schagt.
Volledig scherm
De groep wordt geleid door Véronique Dugardyn. Het dagelijks management is in handen van Mathieu Cardinael, Yves Vanstraelen en Joachim De Schagt. © RV

Webpionier Duo uit Brugge neemt sectorgenoot Corecrew uit Gent over

Het Brugse digitale bedrijf Duo vormt voortaan samen met Nascom uit Genk en het Gentse Corecrew een grote, slagkrachtige groep, die ‘make it fly’ werd gedoopt. De drie bedrijven bekleden een unieke positie tussen business en IT, met een sterke nadruk op bedrijfsintegraties.

  1. Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-juni suïcidale gedachten”
    PREMIUM

    Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-ju­ni suïcidale gedachten”

    Dat onze uitgebreide, losse bubbel niet snel terugkomt en we misschien nog een jaar selectief zullen moeten zijn met onze sociale contacten, psychotherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck hoort het de virologen niet graag zeggen. “Zeker nu recente cijfers aantonen dat, in vergelijking met cijfers van twee jaar geleden, de helft méér mensen rondloopt met donkere gedachten”, zegt de Brugse Gentenaar. “Héél veel mensen lijden emotioneel heel erg onder de coronamaatregelen. Dat is óók een epidemie.”