Jan Van Maele
Volledig scherm
© Jan Van Maele

Wagen eindigt tegen verkeerslicht na ongeval in Brugge

BruggeIn de Havenstraat in Brugge gebeurde maandagochtend rond 8 uur een verkeersongeval met twee voertuigen.

 1. Voor 4,99 (!) euro met de bus van Brugs station naar Brussels Airport en dat 13 keer per dag: “Ook een ongelooflijke opsteker voor onze stad”
  PREMIUM
  Brugge

  Voor 4,99 (!) euro met de bus van Brugs station naar Brussels Airport en dat 13 keer per dag: “Ook een ongeloof­lij­ke opsteker voor onze stad”

  Vanaf vandaag rijdt er 13 keer per dag een shuttlebus van Flibco.com van het Brugse station naar Brussels Airport. In één uur en 40 minuten sta je aan de vertrekhal van ‘s lands grootste luchthaven. “Dit komt ook onze stad zelf ten goede”, stelt schepen van Toerisme Mieke Hoste. De eerste 10.000 tickets worden aan amper 4,99 euro aangeboden. Maar ook daarna pakt Flibco.com met een scherpe prijs uit.
 1. Gloednieuwe voetbalclub ‘De Brugse Voetbalvrouwen’ zoekt speelsters en trainer: “Minivoetbal wordt nog te vaak gezien als mannensport”
  Brugge

  Gloednieu­we voetbal­club ‘De Brugse Voetbal­vrou­wen’ zoekt speelsters en trainer: “Minivoet­bal wordt nog te vaak gezien als mannen­sport”

  Bruggelingen Helena Lema (27) en Saar Van Hevel (30) hebben onlangs De Brugse Voetbalvrouwen opgericht. Met dit initiatief richten ze zich tot vrouwen die graag minivoetbal zouden spelen op een recreatief niveau. Ondertussen hebben ze al vier trainingen achter de rug en zijn er al een vijftiental speelsters aangesloten maar het duo lanceert een oproep voor nog meer speelsters. Vanaf 2023 zouden ze immers graag een echte competitie uitwerken, en daarvoor hebben ze een tiental teams nodig.
 2. Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”
  PREMIUM
  Brugge

  Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”

  Brugges meest bekende - en misschien wel eerste - zomerbar The Night heeft de deuren nabij Kinepolis weer geopend. Zonder extra verdieping dit keer, wegens een personeelstekort, maar wel met straks een kinderhoek. “Veel van onze klanten van het eerste uur zijn inmiddels vader en moeder geworden, en we willen die mensen niet kwijt”, zegt Koen Gryson.