Volledig scherm
De Volkswagen kwam tegen de vangrail tot stilstand. © SDVO

Wagen begint te slippen op E40 en belandt tegen vangrail

Op het op- en afrittencomplex E40/E403 in Brugge is vrijdagmiddag een kleine Volkswagen aan het slippen gegaan. De bestuurder bleef ongedeerd.

Het ongeval vond even na 12 uur plaats. Op dat moment was het hevig aan het regenen. De bestuurder van de kleine Volkswagen ging aan het slippen op het natte wegdek in de bocht van de E403 naar de E40 richting Gent. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de vangrail. Passanten verwittigden de brandweer. Aanvankelijk werd gevreesd dat de bestuurder gekneld zat in het wrak, maar dat bleek niet het geval. Bij het ongeval vielen uiteindelijk geen gewonden. Het verkeer liep tijdens de interventie van de hulpdiensten lichte hinder op. De geslipte Volkswagen werd getakeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonge feestvierder (23) en politieman ontvangen medaille nadat ze elk drenkeling redden uit ijskoud water: “Zouden het zo opnieuw doen”

    Jonge feestvier­der (23) en politieman ontvangen medaille nadat ze elk drenkeling redden uit ijskoud water: “Zouden het zo opnieuw doen”

    Op het stadhuis van Brugge hebben twee helden woensdagavond een medaille van het ‘Carnegie Hero Fund’ in ontvangst mogen nemen. Tom Craeye (23) en politieman Stefaan Mostaert redden eind vorig jaar elk het leven van een drenkeling. Ondanks de erkenning blijven beide Bruggelingen bescheiden. “Ach, natuurlijk zijn we trots. Maar we zouden het zo opnieuw doen”, zeggen Tom en Stefaan.