Brugge is helemaal klaar voor het WK tijdrijden. Dat bewijzen ook deze twee jonge wielerfans.
Volledig scherm
PREMIUM
Brugge is helemaal klaar voor het WK tijdrijden. Dat bewijzen ook deze twee jonge wielerfans. © Simon Mouton Photo News

Waar kan je de renners twee keer zien? Waar geniet je van een hapje en een drankje? En waar halen kinderen hun hartje op? Tien tips langs het parcours van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge

Brugge/Knokke-Heist/DammeDit weekend is het eindelijk koersen geblazen en rijden de beste tijdrijders ter wereld vanop het strand van Knokke richting Brugge. Een afstand van 43,30 kilometer, waarop heel wat te beleven zal zijn. Wij zetten tien locaties en activiteiten langs het parcours op een rij waar het hele gezin aan zijn trekken komt. Wie wil, kan op één plaats de renners zelfs twee keer zien passeren. En of de regio klaar is voor het WK!

  1. Dieven stelen wagen van gezin met vier kinderen: “In de herfstvakantie zouden we net naar de Efteling gaan”
    PREMIUM
    Sint-Michiels

    Dieven stelen wagen van gezin met vier kinderen: “In de herfstva­kan­tie zouden we net naar de Efteling gaan”

    Het gezin van Wim Ghyoot (34) en Lore Tanghe (33) uit Sint-Michiels zit met de handen in het haar. Maandagnacht gingen dieven ervandoor met hun gezinswagen: een Renault Espace Initiale Paris. “Het was het enige middel om ons snel te verplaatsen met de vier kinderen”, vertelt het koppel aangedaan. De Brugse politie is een onderzoek gestart, al zit de wagen wellicht al in Nederland.