Directeur Wim Vanhoutte op de werf. De werken liggen goed op schema.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Wim Vanhoutte op de werf. De werken liggen goed op schema. © Benny Proot

VTI Brugge bouwt derde grootste nieuwe schoolgebouw van Vlaanderen: “De tijd van afgesloten klaslokalen is voorbij”

BruggeIn het derde grootste nieuwe schoolgebouw van Vlaanderen nemen de leerlingen van het VTI in Brugge volgend schooljaar hun intrek. Het is een pareltje in wording, met een dakterras voor leerkrachten en een overdekte picknickzone voor leerlingen. “We kunnen niet wachten om te verhuizen naar dit prachtige gebouw”, zegt directeur Wim Vanhoutte.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten