De schermutseling ontstond op de Eiermarkt
Volledig scherm
De schermutseling ontstond op de Eiermarkt © Benny Proot

Vrouw (25) gewond aan oog na schermutseling op Eiermarkt

Een 25-jarige vrouw is zaterdagnacht gewond geraakt aan het oog na een schermutseling op de Eiermarkt in Brugge. 

De twintiger wou omstreeks 3.30 uur tussenbeide komen toen twee mannen het aan de stok kregen. Dat was niet naar de zin van één van de mannen, waarna er wat tumult ontstond. Daarbij werd de vrouw geraakt aan het oog. Ze was fel aangedaan van de feiten en liet de politie ter plaatse komen. Zij deden de nodige vaststellingen. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of de zaak nog een (gerechtelijk) staartje krijgt. 

  1. ‘Wielerman’ Renaat Schotte kijkt na 25 jaar verslaggeving terug: “Qua levenskwaliteit komen maar weinig steden aan de enkels van Brugge”
    PREMIUM

    ‘Wielerman’ Renaat Schotte kijkt na 25 jaar verslagge­ving terug: “Qua levenskwa­li­teit komen maar weinig steden aan de enkels van Brugge”

    Zijn trillende stem op de motor als weer eens een nieuwe kasseistrook wordt aangesneden, behoort net als de Vlaamse klassiekers stilaan tot ons erfgoed. Maar het coronavirus gooit roet in het eten. Wielerliefhebbers blijven op hun honger zitten om zich te verlekkeren aan de heerlijke tussenkomsten van ‘wielerman’ Renaat Schotte (51) uit Brugge. Hij zit 25 jaar in het wiel van de renners. “Dit beroep heeft me de hele wereld doen zien.”