De haven van Zeebrugge
Volledig scherm
De haven van Zeebrugge © BELGA

Vrachtwagenchauffeur (33) zwaar verbrand nadat er brand uitbreekt in cabine terwijl hij ligt te slapen

ZeebruggeAan de haventerminal in Zeebrugge is zaterdagnacht een vrachtwagenchauffeur zwaar verbrand geraakt nadat er vuur uitbrak in zijn cabine. Dat meldt het parket van Brugge. Het slachtoffer, een Litouwer (33), lag te slapen. 

 1. Brugse schooldirecteurs over besmettingen, afstandsonderwijs en sancties voor leerlingen: “We zitten op ons tandvlees”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugse schooldi­rec­teurs over besmettin­gen, afstandson­der­wijs en sancties voor leerlingen: “We zitten op ons tandvlees”

  Ze hebben er nog maar eens razend drukke dagen opzitten, de directeurs in het secundair onderwijs. “We willen absoluut de scholen openhouden”, is de overheid duidelijk. Is voltijds onderwijs wel mogelijk in een school met duizend of meer leerlingen? Hoe los je dat op de speelplaats op, met de mondmaskerplicht? En hoe zien zij de toekomst? We laten vijf directeurs in Brugge aan het woord. “Wie zijn mondmasker weigert te dragen, riskeert een sanctie. En ja, dat is al gebeurd”, zegt een van hen.
 2. De beste cocktails van bekende bartender drink je bij je thuis, inclusief speciaal ijs en muziek: “Beleving moet áf zijn”
  Brugge

  De beste cocktails van bekende bartender drink je bij je thuis, inclusief speciaal ijs en muziek: “Beleving moet áf zijn”

  Zin in een gezellige avond thuis met een bloody mary en wat passende muziek erbij? Bar Ran in Brugge biedt vanaf deze week 18 cocktails en suggesties aan via takeaway. Wie een bestelling plaatst, krijgt meteen ook de playlist van de zaak mee naar huis. Garnituren en zelfs speciale ijsblokjes zijn eveneens inbegrepen. “Het plaatje moet compleet zijn”, zegt Ran, telg van de bekende cocktailfamilie Van Ongevalle. HLN helpt de horeca door alle takeaway te bundelen. Vul gerust jouw formule hier aan.
 1. Feestdagen in aantocht, YourSuprise zoekt personeel
  Play

  Feestdagen in aantocht, YourSupri­se zoekt personeel

 2. Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown
  Play

  Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown