Brugge Corneel Morlion en Franky Demon voor de cm gebouwen
Volledig scherm
Brugge Corneel Morlion en Franky Demon voor de cm gebouwen © Benny Proot

Voormalige ACV-site in centrum van Brugge krijgt een nieuwe invulling

BruggeHet kantorencomplex van groep Planning uit de jaren 1980, waar ACV haar kantoren heeft, ruimt binnenkort plaats voor een nieuw project met assistentiewoningen. De stad Brugge gaf hiervoor zopas een vergunning.

 1. Brugse SPACEBABYMADCHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesverklaring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”
  BRUGGE

  Brugse SPACEBABY­MAD­CHA is finaliste van De Nieuwe Lichting 2023: “Het nummer ‘On me’ is een liefdesver­kla­ring aan mijn vriendin die ik dolgraag zie”

  De aanstekelijke beats, de heerlijke vocals en de catchy melodietjes zorgen ervoor dat SPACEBABYMADCHA – aka SBM – al een topper is binnen de Belgische hiphop- en alternative trapscene. En nu is er voor de Brugse Maya De Zutter (23) ook een plaats bij de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.
 2. Autobestuurder en fietser gaan met elkaar op de vuist na bijna-aanrijding: "Hij maakte een opmerking over mijn vermoorde moeder”
  Brugge/Knokke-Heist

  Autobe­stuur­der en fietser gaan met elkaar op de vuist na bij­na-aanrijding: "Hij maakte een opmerking over mijn vermoorde moeder”

  Een 28-jarige Bruggeling en 57-jarige man uit Knokke-Heist staan in de Brugse rechtbank terecht voor wederzijdse slagen en verwondingen. M.V. en Y.B. gingen met elkaar op de vuist na een bijna-aanrijding. Een opmerking van Y.B. over de vermoorde moeder van M.V. zou volgens de verdediging de aanleiding zijn geweest voor de vechtpartij.