Les Truttes komen naar Dudzele
Volledig scherm
Les Truttes komen naar Dudzele © RV

Voetballers van Dudzele halen Les Truttes en Edje Ska naar hun dorp

DudzeleOp zaterdag 6, zondag 7 en maandag 8 augustus organiseert Voetbalklub Dudzele voor de tweede keer Live@vkd. Dat is een evenement met enkel live muziek.

 1. Geen nieuwe locatie gevonden en dus houdt delicatessenzaak De Olijfboom er na 18 jaar definitief mee op
  PREMIUM
  Brugge

  Geen nieuwe locatie gevonden en dus houdt delicates­sen­zaak De Olijfboom er na 18 jaar definitief mee op

  Eind volgende maand zit het avontuur erop voor Ria Vanderstraeten (62) van delicatessenzaak De Olijfboom. Achttien jaar lang was ze een vaste waarde in het winkelaanbod in de Smedenstraat. Dat ze haar pand moest verlaten was al enige tijd bekend, maar ze vindt geen plek om een doorstart te maken. “De huurprijzen in Brugge liggen daarvoor gewoon te hoog", stelt ze vast.
 2. Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!
  Brugge

  Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!

  Zaterdagavond liet Noordkaap de Burg vollopen tijdens zijn gratis concert in het kader van het stadsfestival MOODS! dat de avond voordien van start ging. De Nederlandstalige rockband rond de charismatische frontman Stijn Meuris bracht natuurlijk ook zijn klassiekers als ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Ik hou van u’ en ‘Panamarenko‘. In zijn typische stijl leidde Meuris de songs in met een kwinkslag en slaagde hij erin om het publiek vlotjes in te palmen. “Wat fijn dat jullie hier speciaal voor dit concert een plein gebouwd hebben. Ik vraag me alleen af wie dat weer zal afbreken nadien”, grapte de Limburgse rocker.