Vissers worden bedankt om het vuil uit de Noordzee aan land te zetten
Volledig scherm
Vissers worden bedankt om het vuil uit de Noordzee aan land te zetten © Benny Proot

Vijf vissers die meeste afval uit Noordzee haalden, krijgen foodbox van North Sea Chefs als dank

ZeebruggeDe vijf vissersvaartuigen die de laatste maanden structureel het meeste afval mee aan land brachten tijdens hun werk, mogen zich aan het bezoek van een topchef verwachten.

  1. Brugge is problemen in uitgaansbuurt en gebrek aan respect voor politie beu: “We zien al wéken héél zware dronkenschap en ontvlambare groepen”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugge is problemen in uitgaans­buurt en gebrek aan respect voor politie beu: “We zien al wéken héél zware dronken­schap en ontvlamba­re groepen”

    Bij de grote actie afgelopen weekend in de Brugse uitgaansbuurt heeft de politie 180 jongeren geïdentificeerd en gecontroleerd. Maar liefst de helft daarvan stond al gekend voor strafbare feiten zoals verboden wapenbezit, afpersing of drugsfeiten. De voorbije weken was het diverse keren onrustig in de Brugse uitgaansbuurt, met (schijn)gevechten en confrontaties met de politie tot gevolg. “Het totaal gebrek aan respect voor onze politiemensen valt echt op”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V), die meteen verdere actie wil ondernemen.