De Spie in Brugge
Volledig scherm
De Spie in Brugge © Benny Proot

Vier natuurverenigingen trekken ten strijde tegen gepland industrieterrein op De Spie in Brugge: “Dit eeuwenoud landschap mag niet verdwijnen”

BruggeVier natuurverenigingen uit het Brugse vragen aan Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) om de vergunning voor een industrieterrein op De Spie in Brugge te weigeren. Vandaag loopt de deadline af om beroep aan te tekenen tegen de plannen van de stad en de provincie.

  1. Tanguy (42) zit al vier jaar onschuldig in Cambodjaanse cel en krijgt levenslang: “Door één leugen en een schijnproces. Onbegrijpelijk”
    PREMIUM
    Brugge

    Tanguy (42) zit al vier jaar onschuldig in Cambodjaan­se cel en krijgt levenslang: “Door één leugen en een schijnpro­ces. Onbegrijpe­lijk”

    Al meer dan vier jaar zit Bruggeling Tanguy Taller (42) opgesloten in een Cambodjaanse cel. Onschuldig, bevestigde de man die hem aanvankelijk aanwees als opdrachtgever van drugssmokkel zélf in een schriftelijke verklaring. Alleen overleed die kroongetuige. Getuigen op een proces kon hij niet meer. En dus kreeg Tanguy zopas te horen dat zijn levenslange celstraf wordt bevestigd. Een reconstructie.