Verkoop van confituur, choco, warme chocolademelk en wenskaarten voor rode neuzenactie aan St Lucasziekenhuis in Brugge
Volledig scherm
Verkoop van confituur, choco, warme chocolademelk en wenskaarten voor rode neuzenactie aan St Lucasziekenhuis in Brugge © Benny Proot

Verpleegsters psychiatrische afdeling AZ Sint-Lucas verkopen handgemaakte spullen voor Rode Neuzen Dag

BruggeRode Neuzen Dag steunen kan vandaag ook in het AZ Sint-Lucas in Brugge. Daar staat een stand van de verpleegeenheid psychiatrie en kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze bieden allerhande handgemaakte spullen aan.

 1. Infrabel en Brugge bouwen tunnel ter vervanging van twee overwegen in Sint-Andries
  Brugge

  Infrabel en Brugge bouwen tunnel ter vervanging van twee overwegen in Sint-An­dries

  Infrabel en de stad Brugge hebben een princiepsakkoord voor het vervangen van twee overwegen door één tunnel. Het gaat om de overwegen van de Grote Moerstraat en de Pastoriestraat in Sint-Andries. Beide liggen op de drukke spoorlijn Brussel-Oostende. De tunnel zal tussen de twee overwegen gebouwd worden. De spoorinfrastructuurbeheerder was al een tijdje in gesprek met de stad om een volwaardig alternatief uit te werken voor het sluiten van deze twee overwegen.
 2. Brugse Kerstloop lokt zelfs in coronatijd 3.000 deelnemers, ook onze man is erbij: “Overal mondmaskers, tot het startschot klinkt”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugse Kerstloop lokt zelfs in coronatijd 3.000 deelnemers, ook onze man is erbij: “Overal mondmas­kers, tot het startschot klinkt”

  Met ruim 3.000 sportievelingen kan de Brugse Kerstloop van vrijdag terugblikken op een topeditie. Want zelfs in tijden van stijgende coronacijfers hebben mensen nood aan sport, zij het dan met heel veel voorzorgsmaatregelen, Covid Safe Ticket én mondmaskers tot het startschot weerklinkt. Wij stuurden onze sportiefste journalist naar de Brugse stratenloop voor zes kilometer…genieten.