Volledig scherm
Vermaak na Arbeid zette haar leden in de bloemen. © rv

Vermaak na Arbeid zet haar jubilerende leden in de bloemen

Op de jaarlijkse Ceciliaviering van de Koninklijke harmonie Vermaak na Arbeid zijn twintig verdienstelijke leden met de Fedekam-West eremetalen bedacht. 

Georges De Mey kreeg het meeste applaus. Hij is al 45 jaar spelend lid van de harmonie. Voorzitter Geert Van Mulders keek al vooruit naar het jubileumprogramma van de harmonie, die volgend jaar 65 kaarsjes uitblaast. Blikvangers zijn een vintageconcert in het Kasteel ten Berghe, deelname aan de havenfeesten in Rotterdam en opluisteren van de Last Post-ceremonie aan de Menenpoort in Ieper.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brugse cipier (52) vier maanden na aanval Tsjetsjeense vechtmachine nog steeds buiten strijd: “Zonder verandering vallen er vroeg of laat doden”
    PREMIUM

    Brugse cipier (52) vier maanden na aanval Tsjetsjeen­se vechtmachi­ne nog steeds buiten strijd: “Zonder verande­ring vallen er vroeg of laat doden”

    De cipier die vier maanden geleden rake klappen kreeg van de Tsjetsjeense vechtmachine Izyaur Mutaliev, weet nog altijd niet wanneer hij terug aan het werk kan. Vooral mentaal heeft Jan Sigmans (52) het moeilijk. “In het verleden lachte ik altijd met zaken zoals een posttraumatische stressstoornis. Nu besef ik wat het inhoudt. Maar één ding staat vast: ik keer 100 procent zeker terug naar de Brugse gevangenis”, zegt Jan, die hoopt dat de veiligheid van de cipiers in de toekomst omhoog gaat.