Volledig scherm
Opritten afgesloten staking © Jan Van Maele

Verkeershinder rond A11 door staking: verschillende opritten afgesloten

De nationale staking zorgt voor heel wat verkeershinder in de omgeving van de A11. In Damme, op de grens met Heist, is de oprit richting snelweg ter hoogte van de Heistlaan afgesloten. 

De reden is een stakerspiket even verderop ter hoogte van het op- en afrittencomplex waar de N350 en N348 samenkomen. “We besloten uit veiligheid de oprit voordien af te sluiten” zegt de politie van Damme/Knokke-Heist. Dat kan voor verkeershinder zorgen. Verder zijn ook de opritten op de parallelweg met de A11 richting haven afgesloten. In Brugge is dan weer de Margareta Van Oostenrijkstraat afgesloten ter hoogte van de Herdersbrug om dezelfde reden. 

Volledig scherm
Opritten afgesloten staking © Jan Van Maele
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Daarom houdt Brugse politie hart vast voor PSG-fans: van boksbeugels tijdens vrouwenmatch tot dodelijk slachtoffer na onderlinge clash
    PREMIUM

    Daarom houdt Brugse politie hart vast voor PSG-fans: van boksbeu­gels tijdens vrouwen­match tot dodelijk slachtof­fer na onderlinge clash

    De politie van Brugge neemt vandaag heel wat maatregelen voor de komst van de PSG-supporters. Korpschef Dirk Van Nuffel reageerde in deze krant opgelucht op de beslissing van de Raad van State om de opgelegde combiregeling voor het overgrote deel te respecteren. De schrik in Brugge is niet geheel onterecht, zo blijkt ui het recente verleden. Een klein overzichtje van wat ze in Brugge in het slechtste geval kunnen verwachten.