veloveilig te gast in Brugge
Volledig scherm
veloveilig te gast in Brugge © Benny Proot

VeloVeilig haalt in Brugge zelfs de gemeenteraad: raadslid Annick Lambrecht wil weten wat stad gaat doen aan onveilige punten

BruggeHet grote fietsonderzoek VeloVeilig van HLN met steun van P&V Verzekeringen haalt komende maandag de gemeenteraad in Brugge. Voorzitter en raadslid Annick Lambrecht (Vooruit) wil weten wat de stad van plan is met de conclusies.

 1. IN BEELD. 10.000 bezoekers genieten van eerste festival in Brugge zonder coronazorgen: “Steeds meer gezinnen vinden de weg en dat verzekert onze toekomst”
  Brugge

  IN BEELD. 10.000 bezoekers genieten van eerste festival in Brugge zonder coronazor­gen: “Steeds meer gezinnen vinden de weg en dat verzekert onze toekomst”

  Er heerste een gezellig en ongedwongen sfeertje in het prachtige Minnewaterpark afgelopen zaterdag. Meeslepende muziek en een duurzame boodschap lokten zo’n 10.000 bezoekers naar de 31ste editie Feest in ’t Park. De eerste editie van het gratis mondiaal festiva in een organisatie van Brugge Plus vzw was een succes.  
 2. REEKS. Zeebrugge in 10 onmisbare tips: van film op het strand tot de lekkerste garnaalkroketten aan de kust
  PREMIUM
  Zeebrugge

  REEKS. Zeebrugge in 10 onmisbare tips: van film op het strand tot de lekkerste garnaalkro­ket­ten aan de kust

  Hoezo, niks te doen in Zeebrugge. De badstad in het verlengde van Brugge mag dan misschien de kleinste en minst bekende zijn, al jaren is er van een kleine revival sprake. Zeebrugge beschikt niet alleen over het breedste strand - er is plaats voor iedereen. Er wordt sinds enkele jaren meer aandacht geschonken aan muziek en beleving. Deze zomer zijn er maar liefst drie festivals, je kan er lekker eten en - niet onbelangrijk - zorgeloos parkeren. Wij bundelden tien tips uit Zeebrugge voor de zomer van 2022.