Elke donderdag in augustus kan je films kijken op het strand van Zeebrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke donderdag in augustus kan je films kijken op het strand van Zeebrugge. © Stad Brugge

Van Plopsaqua tot films op het strand: 9 leuke activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie in Brugge en aan de kust

Brugge/KustDe zomervakantie staat voor de deur. Tijd om leuke uitstapjes met de kinderen in te plannen, dus! Wij zochten voor jou en je gezin 7 toffe activiteiten tijdens. Van films over waterparken tot workshops, er valt deze vakantie heel wat te beleven voor kinderen in Brugge en aan de kust.

  1. Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrowland voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequencies, dat is mijn droom”
    PREMIUM
    Brugge

    Maak kennis met Blue Neuville, de 28-jarige Bruggeling die op Tomorrow­land voor 10.000 man mocht draaien: “In de voetsporen treden van Lost Frequen­cies, dat is mijn droom”

    Zo’n 10.000 mensen dansten er vorige zaterdag op los tijdens de set van Blue Neuville op Tomorrowland. De 28-jarige Bruggeling stond op The Library Stage, het podium dat de Belgische deejay Lost Frequencies mocht vullen met gasten en nieuw talent. Voor Bregt Vanneuville was dat een enorme eer. “Het motiveert me alleen maar, ik wil dit nog veel vaker kunnen doen.”