Chef-kok Belinda McDonald en gastheer Gianni Biebuyck van Cucina Antica.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Belinda McDonald en gastheer Gianni Biebuyck van Cucina Antica. © Benny Proot

Van Kroatië tot Hawai: op culinaire wereldreis met 7 restotips in Brugge en aan de kust

Brugge/KustIs het dringend tijd om je smaakpalet uit te breiden? Elke week testen onze journalisten restaurants uit de regio. Aan de hand van dat ruime aanbod nemen wij je mee op een culinaire wereldreis. Geniet van eten uit onder meer de Filipijnen, Amerika en Thailand in Brugge en aan de kust.

 1. Van het Belgisch kampioenschap zandkastelen bouwen tot oude volksfeesten: onze weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Kust

  Van het Belgisch kampioen­schap zandkaste­len bouwen tot oude volksfees­ten: onze weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de ganse familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in Brugge en aan de kust. Genieten van aloude volkstradities of liever een gooi doen naar de Belgische titel zandkastelen bouwen? Het kan dit weekend allemaal.
 2. Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook hotel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investering is altijd een risico, zeker in deze tijden”
  PREMIUM
  Brugge

  Horecaon­der­ne­mer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook ho­tel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investe­ring is altijd een risico, zeker in deze tijden”

  Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) heeft met hotel-restaurant Pergola Kaffee een nieuwe horecazaak aan zijn toeristisch imperium in Brugge toegevoegd. De knappe zaak langs de Brugse reien telt acht kamers. Van Den Bossche wil binnenkort ook het restaurant weer gaan uitbaten. “Corona was een wake up-call voor Brugge: wij hoeven geen toeristen te weren of selecteren”, meent hij.