Dennis, Marie en de kleine William. "We willen hem het mooiste korte leven bezorgen dat hij zich kan wensen"
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis, Marie en de kleine William. "We willen hem het mooiste korte leven bezorgen dat hij zich kan wensen" © RV

Van een tripje naar Pairi Daiza tot... grote broer worden: ouders maken ‘bucketlist’ voor doodzieke baby William

BruggeAmper zes maanden is de kleine William De Rycke, maar de dokters geven hem niet meer dan drie jaar. Het jongetje lijdt aan een ongeneeslijke stofwisselingsziekte, waarvan er in de Benelux geen tweede patiënt bekend is. Om toch nog iets van zijn korte leven te maken, willen zijn ouders Dennis en Marie uit Brugge hem verwennen met een ‘bucketlist’. “William gelukkig zien én geen pijn zien lijden: dat is het doel”, zeggen ze.

  1. Na uitbreiding onder ‘t Zand lonkt Interparking naar achterkant Brugse station voor nieuwe ondergrondse parking: “Eerste locatie die in aanmerking komt”
    Brugge

    Na uitbrei­ding onder ‘t Zand lonkt Interpar­king naar achterkant Brugse station voor nieuwe ondergrond­se parking: “Eerste locatie die in aanmerking komt”

    Het parkeerbedrijf Interparking heeft interesse om een ondergrondse parkeergarage met 7 (!) bouwlagen te creëren op de plaats van de huidige Oesterparking aan de achterkant van het station in Brugge. De huidige parking telt 150 plaatsen, maar zou kunnen groeien tot 700 plaatsen met een park op de plek waar nu de wagens staan. “Maar eerst afwachten wat de uitbreiding van 't Zand teweeg brengt", zegt burgemeester Dirk De fauw.