'De Blankaart'.
Volledig scherm
PREMIUM
'De Blankaart'. © Jan D'Hondt

Van een oude elektriciteitscentrale tot een sprookjesachtig kasteel: op deze zeven locaties in West-Vlaanderen maak je prachtige communie- of lentefeestfoto’s

West-VlaanderenDe lente staat voor de deur. Dat betekent dat de lente- en communiefeesten steeds dichterbij komen. Nog op zoek naar een unieke fotolocatie? Ga voor feeërieke portretten in de Rozentuin in Kortrijk of een stoere look in skatepark De Velodroom in Oostende: onze redactie verzamelde 7 toplocaties voor jouw perfecte plaatje.

  1. Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!
    Brugge

    Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!

    Zaterdagavond liet Noordkaap de Burg vollopen tijdens zijn gratis concert in het kader van het stadsfestival MOODS! dat de avond voordien van start ging. De Nederlandstalige rockband rond de charismatische frontman Stijn Meuris bracht natuurlijk ook zijn klassiekers als ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Ik hou van u’ en ‘Panamarenko‘. In zijn typische stijl leidde Meuris de songs in met een kwinkslag en slaagde hij erin om het publiek vlotjes in te palmen. “Wat fijn dat jullie hier speciaal voor dit concert een plein gebouwd hebben. Ik vraag me alleen af wie dat weer zal afbreken nadien”, grapte de Limburgse rocker.